Zangles/vocaltraining

Freedom of Voice Vocaltraining & Singing Class

 

Heb je altijd al willen zingen?
Of ben je op zoek naar meer bereik of meer volume?
Leer makkelijker zingen met Complete Vocal Technique, een nieuwe methode met verrassende resultaten.
Ervaar de “vrijheid” van je stem

Stichting VVFLEX organiseert 2 keer per maand in Creatief broedplaats ‘De Voetnoot:  “Freedom of Voice” Vocaltraining.

Doel is om al de mogelijkheden van de stem te ontdekken en in 'vrijheid' en ontspanning te zingen zoals jij wilt.
Er is veel aandacht voor stemtraining door te werken aan stemtechniekwaarbij we de stem(geluiden) op een gezonde manier leren te gebruiken.
Door de verschillende stemfuncties te oefenen -die we allemaal hebben- kun je deze in je eigen zang gebruiken en vooral in iedere muziekstijl!
De zangtechniek die we gebruiken komt voornamelijk vanuit Complete Vocal Technique, een effectieve en concrete methode met directe resultaten.
We vinden het belangrijk dat er in de groepslessen een open sfeer is met fun en vertrouwen zodat er ook fouten gemaakt kunnen worden en we van elkaar kunnen leren. Je krijgt les als groep, maar er is ook veel aandacht voor iedereen's persoonlijke vragen, behoeften en aandachtspunten. We werken aan wat jij wilt en nodig hebt. De CVT docent heeft geen oordeel over smaak, en staat open voor alle stijlen en sounds.
Onderdelen van de les zijn oa: stemtechniek, ademsteun, lichaamswerk, interpretatie, harmonie, improvisatie, intonatie en jezelf durven presenteren.
De lessen kosten slechts €5 per persoon en hierdoor kunnen we het lekker laagdrempelig houden en bovendien is het toegankelijk voor iedereen, man vrouw, jong oud, Freedom of Voice is er voor iedereen.
So feel free to join!

Testimonials
Hierbij enkele reacties van deelnemers.

* C. en ik genieten van de gezellige lessen.
Wat hebben wij ontzettend veel geleerd. Het is niet alleen zang William maakt er een sfeervolle les van en geeft de studenten zelfvertrouwen. Zonder deze lessen waren wij in ieder geval niet zo ver gekomen.
En er is nog veel te leren.  Het is mooi om te ervaren dat hij laat zien hoe je elkaar kan helpen en vooral van elkaar kunt leren. Nog vele lessen na deze

*Ik heb 1 workshop meegemaakt, dat was verfrissend, William heeft veel interessante weetjes te vertellen over het gebruik van je stem. Artiesten die zingen als hun beroep hebben maken tijdens hun loopbaan nog steeds gebruik van zangcoaching. Wat te meer wij!