NUFF

NUFF – New Urban Flevo Flavour

Beschrijving NUFF:

NUFF staat voor New Urban Flevo Flavour.
Dit is een talent presentation event waarbij opkomende artiesten uit de regio gepresenteerd worden. NUFF is niet alleen beperkt tot muziek, zang, rap, dans, theater, poetry en comedy, maar gaat de volgende keren ook aandacht besteden aan andere kunstvormen, zoals beeldende kunst, film, literatuur, fashionart en foodart.
Tijdens de avond vindt er tussendoor een talent competition plaats, in de vorm van een open mic, waarbij iedereen die zich geroepen voelt, welkom is om z’n skills te tonen. Het talent met de beste freestyle performance maakt kans op een demo.
Kortom NUFF wordt een supergezellige avond, met top talent onder live begeleiding.

Doelstellingen:

Jeugdparticipatie:
Het doel van NUFF is om het cultureel aanbod voor jongeren te bevorderen en te verbreden d.m.v. een gepast aanbod, voor en door jongeren uit de zog. urban culture m.n. in Flevoland.

Middels een breed aanbod van urban op artistiek en cultureel gebied, proberen we zo divers mogelijk publiek te bereiken.

Talentontwikkeling
NUFF is erop gericht om nieuw, opkomend artiesten uit de urbanscene aandacht te geven door hen naar voren te schuiven en talentvolle jongeren te stimuleren, door ze presentatiegelegenheid te geven.

Het is de bedoeling dat dit evenement herhaaldelijk plaatsvindt en uitgroeit tot een kunsten event waar talent uit de scene in verschillende vormen te vinden is en onder de aandacht van een breed publiek kan worden gebracht, dus ook van media en mensen uit o.a. de muziek branche, zoals talentscouts, platenmaatschappijen, media, podiumprogrammeurs, enz.

 

Bekijk hier NUFF edities
NUFF editie 1 – 24 maart 2007


NUFF editie 2 – 7 december 2007 

 

NUFF 9 december 2017