Undiscovered

In 2011 is de band #Undiscovered ontstaan. De naam #Undiscovered is voortgekomen uit het nummer Undiscovered van James Morrison.

De band bestaat uit 4 leden: Renee de Ruijter (Zangeres) is begonnen met zingen op haar 11de ze was vast beraden iets te bereiken in de muziek wereld. In 2011 is zij opzoek gegaan naar jongeren met talent die niet alleen goed hun instrument kunnen bespelen maar ook gezamenlijk goed met elkaar om kunnen gaan. Renee heeft meegedaan aan Hollands got talent en is voor de liveshows helaas afgevallen. Buiten bandcoaching volgt ze ook zangles van een kandidaat the voice Marx Margono.

Andy Janssen (Pianist) is op zijn 14e begonnen met muziek produceren en zag het toen meer als hobby. Hij besloot op zijn 16e over te gaan van keyboard naar het bespelen van de piano. Daarna heeft hij samen gewerkt met een aantal zangeressen. Totdat Renee hem benaderde en vroeg of hij geïnteresseerd was om een unieke band te band te beginnen. Buiten dit heeft hij ook nog piano les en houd hij zich bezig met solo stukken.

Robbin Rijkee (Gitarist) is op zijn 14e begonnen met het produceren van muziek en deed dat met een keyboard. Het is een lange tijd stil geweest op muziekaal vlak totdat hij besloot om gitaar te leren spelen en uiteindelijk zijn passie daarin heeft gevonden. Buiten de band volgt hij ook gitaarles en houd hij zich bezig met solo stukken.

Revelino Vriendwijk (Drummer) is begonnen met drummen op zijn 11de . Hij leerde drummen in de kerk. Op zijn 12de is hij begonnen met een de brassband fantastic drums (FDbrass) daar heeft hij veel technische slagen kunnen leren op jonge leeftijd. Sinds zijn 16 heeft hij drumles weten te krijgen bij Almere muziek project en is hij daar in contact gekomen met Renee. Buiten dit speelt hij ook cajun en heeft hij regelmatig nog optreden met de brassband.

Alle bandleden wonen in Almere en dat is ook de plek waar zij repeteren.

Naast het repeteren treed Undiscovered ook regelmatig op op plekken zoals: Schouwbrug openpodium, Helenparkhurst Marsha goes to hollywood, Lelystad Modellen, Konninginnedag 2011 Almere Stadhuisplein, 3FM Seriouse Request Almere stad 2012, Lumiereparkfestival Almere, The Bulldog Amsterdam, Panama Amsterdam, Holland’s Got Talent, Bevrijdingsfestival Almere, Westergasfabriek Amsterdam, Jeugddag Almere Kruidenwijk, Div. talentenjachten, Fashion-/Dance-event Almere, Boer & Bou FM, Almere Radio FM, Kemphaan Goededoel 2012, etc. etc.

De muziekstijl wat de band speelt is onder anderen popmuziek met een eigendraai en als er om een specifiek genre gevraagd word hebben we daar ook ervaring mee. We proberen vaak te variëren tussen popmuziek en oldschool muziek omdat we niet alleen optreden voor de jongere generatie maar voor alle leeftijdsgroepen.

De band houd van dezelfde artiesten onder anderen: Jessie J , John Mayer, Micheal Jackson, Bruno Mars, Micheal Bolton en Gavin DeGraw.

Voordat de band begint met hun optreden zorgt de zangeres ervoor dat de band netjes word voorgesteld met een intro muziekje. Vervolgens houd de band zich aan de playlist en eindigen zij met het opnieuw voorstellen van de band met een outro(muziekje).