Trudy Mununkun

Trudy Mununkun

Gepassioneerd, Talentvol en Leergierig. Deze woorden beschrijven Trudy op en top.
Naast haar liefde voor muziek heeft deze 20-jarige beginnende singer/songwriter ook een passie voor fashion.

Trudy’s liefde voor muziek manifesteerde zich al op jonge leeftijd. Als kind al hoorde zij melodieen en zong al op jonge leeftijd mee met haar oude kerkkoor. Ze deed daar ervaring op met het zingen van verschillende partijen. Ze was zich nog niet bewust van haar talent maar haar gouden stem bleef niet onopgemerkt. Zo werd ze een keer uitgenodigd om op te treden voor de Christen Unie en dit was een groot succes, waardoor ze werd uitgenodigd om mee te doen met het Almere Muziek Project. En hier begon het muzikaal avontuur voor haar. Het zo verlegen meisje begon op te treden en deed mee aan audities.

Trudy heeft onder meer opgetreden op Open Podium Almere en tijdens Bevrijdingsdag 2012, eveneens in Almere. Ook deed ze mee aan een project van Music Generations dat werd afgesloten met een geslaagd optreden samen met Sharon Doorson in de Meervaart Amsterdam.
Inmiddels is Trudy begonnen met het schrijven van eigen liedjes. Ze geniet van zingen en optreden en wilt meer ervaring op doen, maar daarbij vooral ook zichzelf blijven.
Trudy is vastberaden om van muziek haar werk te maken en wil graag een muziekopleiding gaan doen.

Door: Vanessa Veldhuis