Sherlon Senchi


Biografie Sherlon Senchi

Sherlon stond als kleine jongen graag al in de schijnwerpers en hield er van om mensen te entertainen. Zo deed hij graag mee aan miniplayback shows en zong en danste hij graag op feestjes en gebeurtenissen.

Toen hij 8 jaar was stond hij voor het eerst als presentator op de planken op school bij de bonte avond en op het afscheid. Sindsdien was hij niet meer van het podium af te slaan en groeide uit tot een waar podiumbeest. Zo speelde hij mee in musicals, waarvan één keer zelfs een dubbelrol. En presenteerde hij het Almeerse Night Of The Stars.

Toen hij 16 was ging hij voor het eerst naar de radio in Lelystad, alwaar hij in een kamer werd geduwd, het on air lampje ging aan en Sherlon sprak goud alsof hij nooit anders had gedaan. Hij werd dan ook snel hoofdpresentator van twee verschillende jongeren programma`s, bij Radio Lelystad en Omroep Flevoland genaamd Ritmo Tropical.

Als een try out mocht hij het Student Event in Almere presenteren, dat werd een groot succes! Vanaf toen stond hij elk jaar op het Bevrijdings festival op het jongeren podium. Dat heeft hij elf jaar lang gedaan.

In de tussentijd heeft hij bij de regionale zender Almere tv en Almere fm gepresenteerd. In 2012 kwam hij nog een keer terug bij die zender om een bevrijdingsdag special te maken.

2013 was het jaar dat hij de opleiding tot film en tv acteur volgde aan het Lucidare acteerschool. In het Endemol gebouw kreeg hij les van grote namen zoals: Willeke van Ammelrooy, Peter Post, Mark van Eeuwen, Marian Mudder, John Jones en Johnny Kraaijkamp.

Sherlon is inmiddels geslaagd en is bezig met het ontwikkelen van zijn eigen film.

Kortom: een entertainer in hart en nieren!