Kick off Plaza Loca 3 juni 2012

   

Plaza Loca schudt de buurt wakker!

De buurman rapt, zijn zoon maakt theater, de overbuurvrouw schrijft gedichten en de achterbuurman speelt in een band. Plaza Loca schudt de buurt wakker! Zondag 3 juni laten Almeerders hun talenten zien bij Plaza Loca, open podium en culturele ontmoetingsplek in Almere Haven.

Plaza Loca is een onderdeel van Stichting Art Loca en is tot stand gekomen in samenwerking met de cultuurmakelaar van Almere Haven Nick Teunissen, bewoners en ondernemers uit de wijk, diverse culturele partners, te weten (voormalig) Lirakabal, Stichting VVFlex en Stichting Twisted

Aanstaande zondag is het thema L.O.V.E . Op het programma staan onder andere: Rap van rapper Logisch, een scene uit het theaterstuk “Buren” van Greet van Pareren en Pieter van Boort, een scene uit “Lief me Lust me Eet me Kus me” van Theaterwerkplaats Art Loca, gedichten van Nicolas van Scharn, improvisatietheater door Theater Ongeremd en nog diverse spontane verassingsacts! Sherlon Senchi zal de presentator zijn op deze middag.

Er is bij Plaza Loca ook beeldende kunst te zien. Pauline Martin de Krey exposeert beelden. In haar galerie is ook mozaiek “De dikke dames” te zien van buurtatelier Wierdedok. Bij Art Loca zijn portretten te bewonderen van de in Indonesie geboren kunstenaar Rahim Nasar. Voor ieder wat wils dus!

De ondernemers die voor de versnaperingen zorgen zijn ’t Amsterdammertje en Cafe restaurant de Compagnie. De Compagnie biedt bezoekers van Plaza Loca tevens een flinke korting aan op een driegangen menu!

Plaza Loca is elke maand ergens anders te vinden in Almere Haven. Zondag 3 juni is Plaza Loca bij Art Loca op de Kerkgracht 111 in Almere Haven. Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur.Toegang is gratis.

Meedoen aan Plaza Loca? Of meer informatie? Kijk opwww.artloca.nl of neem contact op met Mieke van Dijk. Tel:  036 5404056 of mobiel  06 41364191

Zie kort item van Omroep Flevoland over Plaza Loca:
http://www.omroepflevoland.nl/Nieuws/91736/plaza-loca-wil-buurt-wakker-schudden