Dherl Deekman aka Minstrel Productions

 

Minstrel Productions

Dherl Deekman alias Minstrel is geboren in Paramaribo. In de jaren ‘80 begint hij met rappen met vrienden uit de buurt. Met de hiphopgroep Scorpio doet hij regelmatig optredens op verschillende grote podia en worden er wedstrijden gewonnen. Vanaf zijn achttiende richt hij zich steeds meer op zingen en instrumentbeheersing. 

Op zijn debuut album CityBlues “vertelt:” Minstrel stadsverhalen over wat er in de levens van de inwoners van een grote stad allemaal gebeurd. Bijna alle thema’s en levensvragen komen op het album aan de orde, maar de liefde en de moeilijkheden die daar soms mee gepaard gaan, vormen een rode draad op CityBlues. Het album kent een mix van verschillende stijlen zoals: blues, jazz, funk, hiphop en reggae. De combinatie van deze stijlen en de stadverhalen maakt CityBlues tot een integer album dat de luisteraar meeneemt op reis door het moderne stadsleven.

Minstrel produceert ook voor andere artiesten zoals: FireStorm; Funky Fresh; Double O; ImroSelect; MC Deekman. Dit doet hij onder de naam Minstrel Productions.   Naast zijn muzikale carrière werkt Dherl ook aan een tv carrière: hij heeft 4 jaar het kinderprogramma ‘Basta’ op AT5 gepresenteerd.

Al deze ervaringen Multi getalenteerde artiest Minstrel. Een hebben Dherl gemaakt tot wie hij nu is: de Minstrel is een verhalenverteller die van stad naar stad trekt om het nieuws te brengen. Een producer gericht op het maken van dope tracks, Jingles, Commercials en Filmmuziek.

www.minstrelproductions.nl

www.myspace.com/minstreel