Open dag VVFLEX cursussen op 31 mei 2014

 

Open dag VVFLEX cursussen in cultureel centrum De Voetnoot

Almere–  Op 31 mei aanstaande organiseert stichting VVFLEX een open dag om kennis te maken met een drietal cursussen die momenteel worden aangeboden.
Op zaterdagmiddag 31 mei om 14:00 uur is iedereen, jong en oud, beginnend of gevorderd, van harte welkom om een kijkje te komen nemen en/of mee te doen aan de proeflessen van de cursussen Clanton Dance Class (street- en breakdanåce), Freedom of Voice (zangles en CVT vocaltraining) en Latijns-Amerikaanse en Afro-Caribbean percussie.

VVFLEX houdt zich onder meer bezig met talentontwikkeling en culturele participatie van diverse doelgroepen. Dit doet ze door middel van verschillende activiteiten en de cursussen zijn hier een voorbeeld van.

Om 14.00 uur is er voor de dansliefhebbers een gratis proefles van ca een uur, verzorgd door Clanton Dance Class. Dit vindt plaats op de begane grond in de kleine theaterzaal.
Op hetzelfde tijdstip zal er op de eerste verdieping een presentatie met proefles Latin & Caribbean percussie worden gegeven door Wigbert Martina, op de 1ste verdieping (kamer 108).
Aansluitend hieraan zal er om 14:30 plaats worden gemaakt voor de  open proefsessie van Freedom of Voice vocaltraining & zangles, verzorgd door William Hazel.
Uiteraard kun je als zangliefhebber ook hierbij vrijblijvend aanschuiven.

Heb je intussen al zin gekregen om een proefles bij te wonen of wil je vrijblijvend meer informatie? Kom dan zaterdag 31 mei langs bij VVFLEX in cultureel centrum De Voetnoot aan het Stadhuisplein 2 en benut deze dag om kennis te maken met dans, zang en percussie.

We hopen je te zien op de open dag!

Voor meer informatie: www.vvflex.nl
Voor aanmeldingen mail: info@vvflex.nl of bel: 0615314665

– Einde bericht –

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via  +31628541310 of info@vvflex.nl